Kolačići nam pomažu pružanje boljeg korisničkog iskustva. Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića. Pročitajte više na stranici: Izjava o kolačićima

Usluge

Kako vam možemo pomoći?

Kao autorizirani servisni centar koji blisko surađuje s Absolute Yachts, brodskim motorima i pogonima Volvo Penta,Regal Luxury Performance Boats, Agilis Jet Tenders, Humphree stabilizatori i peraje za plovidbu, naši djelatnici imaju pristup najnovijim informacijama o proizvodima i novim tehnologijama te primjenjuju visoku razinu znanja kako bi podržali naše klijente u bilo kojoj vrsti problematične situacije.


 

Inspekcija plovila

Dopustite jednom od naših tehničara da vam pomogne u dijagnosticiranju nekih mogućih problema s kojima se možete susresti. Izvršiti ćemo cijeli niz provjera.

Dijagnostičke usluge

Naši tehničari su visoko obučeni stručnjaci. Koristimo najsuvremenije alate za obavljanje potpunih dijagnostičkih usluga za motore i opremu.

Izvedbe nadogradnje

Specijalizirani smo za izvedbe nadogradnje. Bilo da želite instalirati novu elektroniku ili nadogradnju motora naš tim Vam može pomoći.

Instalacija opreme

Naša tvrtka nudi ugradnju dodatne opreme za plovila kao što su klima uređaji, generatori, hidraulična pasarela, pramčani propeler itd.

Repowering

Nudimo uslugu ugradnje novog motora u Vaš brod s mogućnošću otkupa starog - Repowering servis.

Čišćenje i brodska kozmetika

Poliranje, kozmetički i antivegetativni premazi za brodove samo su osnovne usluge koje možete dobiti od naše tvrtke. Za daljnje informacije o proizvodima za čišćenje kontaktirajte nas.