Kolačići nam pomažu pružanje boljeg korisničkog iskustva. Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića. Pročitajte više na stranici: Izjava o kolačićima

Tvrtka

Mehanika kojoj možete vjerovati

O nama

Osnovana 2008. godine Luka Marine Murter je privatna tvrtka sa primarnim djelatnostima popravka brodskih motora i brodova (poliranje, brodska kozmetika, popravci brodske opreme). Kao jedan od najjačih nautičkih servisnih centara na ovom području spremni smo odgovoriti na bilo kakvu situaciju. Naša tvrtka ovlašteno je servisno mjesto i dealer za  Absolute Yachts , Volvo Penta motore i Volvo Penta pogone, Agilis Jet Tenders, Humphree stabilizatori i peraje. Posjedujemo i certifikatHrvatskog registra brodova (HRB) za ovlaštenu servisnu radionicu.


Sa više od 20 godina iskustva u nautičkom poslovnom sektoru nudimo kvalitetnu uslugu servisa preko svojih educiranih i autoriziranih djelatnika od strane Volvo Penta. Naši tehnički serviseri spremni su odgovoriti odmah na intervenciju bilo na kopnu ili na moru.


Nalazimo se na središnjem dijelu Jadranske obale na otoku Murteru u mjestu Murter. Otok Murter, definitivno je iznimno mjesto za turistički posjet gdje nigdje drugdje na jadranskoj obali nema distriktni centar koji nudi na jednom mjestu toliko raznovrsnih prostornih i kulturnih znamenitosti.